Renovatie

Naast gevelreiniging is het verzorgen van het buitenwerk een eenvoudige manier om het imago van een gebouw te verbeteren.

Door structureel het buitenwerk goed schoon te houden, komt dit de levensduur van de toegepaste materialen ten goede. Aanvullend is het gezien de stabiliteit van de huidige woningmarkt van belang, juist nu in je woning, bedrijfspand of ander kostbaar object te investeren.

Dit houdt met ook nog je fiscaal aantrekkelijke voorwaarden je waarde van uw woning ruimschoots op peil.

Toch ontkomt u er niet aan om bepaalde elementaire bouwkundige element aan uw gebouw te vernieuwen of in zijn geheel te vervangen.

 

Bij nieuwbouw is het vervangen van een bouwkundig element vaak geen probleem. Bij iets oudere gebouwen zijn deze, wat eigenlijk haaks moet zijn, vaak in de loop van de tijd vaak iets wat verzakt en/of door weersinvloeden krom getrokken of gecorrodeerd.

Het vervangen deze onderdelen van onder andere binnen- en buitenkozijnen en dorpels, vensterbanken, deuren, dakkapellen, garage’s, veranda’s, schuttingen, enzovoorts, is heel vaak een vervelend karwei.

Het hebben van een actuele bouwkundige kennis en  van het bouwbesluit, het toepassen van de juiste gereedschappen en ervaringtsechnieken bent u hier bij Timmer – en Onderhoudsbedrijf S. Kingma aan het juiste adres.

Website realisatie door TJR Design